Wat ben ik intens gelukkig dat we weer lekker uit eten kunnen gaan! Ik word simpelweg heel vrolijk als je mij op een terras zet met een glas wijn voor m’n neus, en er de meest mooie gerechtjes op tafel worden gezet. Puur genieten! Ik neem je mee in mijn favorieten van de afgelopen tijd.

Uit eten gaan betekent voor mij vaak bijkletsen met vriendinnen. Zo was ik laatst in Den Bosch en heb ik daar samen met een vriendin genoten van allerlei heerlijke Aziatische hapjes. Mocht je dit er ook lekker uit vinden zien? Ga dan vooral snel een keer naar restaurant Sitio.

Daarbij bestelden we ook nog avocado fries, want dit vond ik geniaal klinken en ik kende het nog niet. Waarom had ik dit nog niet eerder gegeten? OMG, wat een uitvinding. Wat mij betreft het beste dat ik dit jaar tot nu heb gegeten! En zo simpel om te maken volgens mij, ik ga dit binnenkort proberen. Will keep you posted!

Ik ben niet alleen maar uit eten geweest, we hebben ook een paar keer lekker thuis laten bezorgen. Waaronder deze ramen van Itoshii Tokyo. Zoals je misschien al weet ben ik gek op allerlei soepen, en ramen is zeker één van mijn favorieten. Deze ramen vond ik oké. De bouillon was smaakvol, maar ook aan de zoute kant. Maar, ik zou deze zeker weer opnieuw bestellen omdat het redelijk gezond is en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten.

Toen we hoorden dat ons bod geaccepteerd was op een huis vonden we dat een goede reden om uitgebreid uit eten te gaan. Eigenlijk stond dit al langer op de planning door een weddenschap die we hadden, die ik uiteraard had verloren. De afspraak was dat de verliezer de winnaar mee uit eten zou nemen naar de Watertoren, maar dat is een lang verhaal en de aankoop van een huis klinkt als een betere reden ;-). Anyway, zoals ik ook op Insta zei, WT Urban Kitchen is dé place to go als je iets te vieren hebt. Het eten is er ontzettend goed, en als je geluk hebt en een plekje op de 10e verdieping weet te bemachtigen, heb je ook nog eens een geweldig uitzicht over Utrecht en omgeving!

Eén van mijn andere bestel-favorieten is een poké bowl. Vaak gezonder dan andere gerechten die je thuis kan laten bezorgen, al zie je aan deze foto dat dat met deze bowl van Poké specials niet per se het geval was ;-). Dit was een poké bowl met zalm en pittige tonijn. Door de hoeveelheid smaakmakers erg lekker! Ik had hier wasabi mayonaise bij, maar achteraf zou een simpele sojasaus hier beter bij passen. Wat zijn jouw favoriete toppings voor een poké bowl?

Eén van mijn favoriete restaurants is Restaurant Eten & Drinken in Geldermalsen. Mijn familie is hier al jaren kind aan huis. Je kunt hier heerlijk zitten om uitgebreid te tafelen en de gerechten zijn altijd goed. Zo ook de bisque hierboven en de vis van de dag hieronder. Ben je op zoek naar een laagdrempelig maar kwalitatief goed restaurant dat goed bereikbaar is? Ga hier dan zeker heen, het zit in Geldermalsen namelijk naast de uitgang van het treinstation. En als je hier dan toch bent, houdt dan zeker ruimte over voor de crème brulée als dessert. Dit is nog steeds de beste die ik ook heb gegeten!

Zoals je kunt zien kom ik zeker niets tekort ;-). Ik heb het er even goed van genomen nu de horeca weer open is! En dat kunnen de restauranteigenaren ook wel goed gebruiken denk ik.

Steun jij de horeca ook (regelmatig)? Laat me jouw favoriete adresjes in een reactie hieronder weten, vind ik leuk en zo kunnen we inspiratie met elkaar delen!