Heb je nog eieren over van het Paasontbijt? Lucky you! Je maakt er in een handomdraai dit heerlijke borrelhapje mee. Gevulde eitjes zijn een klassieker, maar door truffelmayonaise te gebruiken en de eitjes af te toppen met Hollandse garnaaltjes is dit je nieuwe, luxe, lievelingseitje. Enjoy! X.

Gevulde eitjes met Hollandse garnalen
Ingrediënten
- 5 eieren, hardgekookt
- 50 gr Hollandse garnalen + een paar extra voor op de gevulde eieren
- 3 el truffelmayonaise
- Snuf zout
- 1 el dille
Bereiding
Snijd de eieren (in de lengte) doormidden. Hala met een klein lepeltje het eigeel uit de eieren en doe dit in een kom. Prak dit fijn met een vork. Voeg de truffelmayonaise en een snuf zout toe en roer goed door. Voeg de garnaaltjes toe en meng tot een geheel.
Schep met behulp van twee theelepels de vulling in ieder half eitje. Garneer met een beetje dille en een paar extra garnaaltjes.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (half eitje) | |
Calorieën | 221 | 76 | kcal |
Koolhydraten | 1,84 | 0,63 | gram |
Eiwitten | 12,46 | 4,30 | gram |
Vetten | 18,42 | 6,35 | gram |
Goedemorgen Nathalie,
Wat leuk zo’n vroeg berichtje van jou en dan ook nog met een heerlijk Ei receptje! Deze vulling ken ik niet🐣 Zo lekkerrr een gevuld eitje😋
Fijne gezellige Paas zondag🌷met Tomas en andere liefhebbende. Groetjes Géke
Verstuurd vanaf mijn iPhone
LikeLike