Hiep hiep hoera, Kijkje in mijn Keuken bestaat 1 jaar!

Ongelofelijk snel, 1 jaar alweer. Ontzettend bedankt voor alle leuke reacties die ik in deze tijd heb gehad van jullie, dat motiveert enorm!

Een jaar geleden ben ik hiermee begonnen omdat simpelweg mijn hele dag in het teken staat van lekker eten. Ik zocht naast mijn werk een creatieve uitlaatklep, en besloot de stap te zetten met iets dat ik al langere tijd in mijn hoofd had zitten. Ik vind het ontzettend leuk om reacties van jullie te lezen op mijn recepten, dus laat het me vooral weten als je iets probeert!

Vandaag deel ik de 10 recepten die het meest door jullie bekeken zijn in het afgelopen jaar. Klik op de foto om naar het recept te gaan. Heb jij al één van deze 10 recepten geprobeerd? En wat zou je graag nog willen zien op mijn blog? Laat het me weten in een reactie 😊

1. Tortelini al brodo

2. TikTok pasta met mijn twist

3. Bananenbrood zonder toegevoegde suiker

4. Omelet met ui, tomaat en mozzarella

5. Vegetarische rendang

6. Pompoenrisotto

7. Zelfgemaakt naanbrood

8. Pizza plaattaart

9. Yoghurt-muntsaus

10. Zuurkoolstamppot met vega spekjes